miercuri, 7 aprilie 2010

STOICA MONICA

Inscriere in data de 01.04.2010“Nestor Urechia” Busteni

FOTOGRAFIA NR. 1
Titlu:
Biserica Domneasca
Data: 31.03.2010
Comentariu: Imediat ce poposesti in Busteni, biserica orasului te intampina si ureaza bun-venit. Biserica Domneasca a fost zidita din piatra de cariera. Este o biserica ortodoxa construita in anul 1889 care inca adaposteste credinciosii ce vin sa se roage in fiecare duminica si sarbatoare. Biserica Domneasca este acum locul in care istoria, arhitectura si religia se intalnesc intr-o comuniune perfecta la poalele muntilor.

FOTOGRAFIA NR. 2
Titlu:
Soldatul roman
Data: 31.03.2010
Comentariu: Monumentul ridicat in anul 1928 dedicat Primului Razboi Mondial il reprezinta pe Caporalul Musat in pozitie de atac cu o grenada in mana dreapta. Acest monument este situat in fata statiei CFR pare sa intampine calatorii si sa aminteasca curajul soldatilor romani pe front pentru apararea tarii.

FOTOGRAFIA NR. 3
Titlu:
Martor tacut
Data: 01.04.2010
Comentariu: Majestuositatea muntilor e impresionant din orice unghi si in orice lumina. Este extrem de dificil sa alegi o singura portiune a muntelui care sa il reprezinte. Ca un strajer ce protejeaza orasul muntele este parte din viata fiecarui locuitor la Busteniului.

Niciun comentariu: