vineri, 16 aprilie 2010

Rezultate finale Concurs FOTO "Orasul Meu 2010"

Asociatia "Clubul Rotary Valea Prahovei" are deosebita placere de a va anunta ca in data de 15 aprilie 2010 a avut loc jurizarea finala a fotografiilor si textelor aferente realizate de elevii claselor V - XII din Sinaia, Busteni si Azuga. La aceasta a doua editie a traditionalului concurs de arta fotografica au participat 8 unitati de invatamant: Liceul Teoretic Azuga, Ion Kalinderu Busteni, Nestor Urechia Busteni, Cezar Petrescu Busteni, Regina Elisabeta Busteni, Mihail Cantacuzino Sinaia, George Enescu Sinaia si Principesa Maria Sinaia. Tema aleasa pentru concursul din anul 2010 a fost "Orasul meu", dupa "Muntii nostri" tema anului 2009. La aceasta editie a concursului au fost inscrise in competitie 66 de lucrari. Iata lista castigatorilor:

Tudor Ioana Liceul Teoretic  Azuga Locul 1
Bunea Diana Liceul Teoretic  Azuga Locul 2
Condoroteanu Daria Liceul Teoretic  Azuga Locul 2
Radu Diana Liceul Teoretic  Azuga Locul 3
Cordos Patricia Liceul Teoretic  Azuga Locul 3
Popescu Adriana Cezar Petrescu Busteni Locul 1
Haiducu Alexandru Nestor Urechia Busteni Locul 1
Iosif Ioana Nestor Urechia Busteni Locul 2
Voicu Miruna Nestor Urechia Busteni Locul 3
Dinu Amalia Regina Elisabeta Busteni Locul 1
Croitoru Raluca Regina Elisabeta Busteni Locul 2
Visan Giulia Regina Elisabeta Busteni Locul 3
Unturica Irina Ion Kalinderu Busteni Locul 1
Dinca Ana Marina Ion Kalinderu Busteni Locul 2
Popescu Anamaria Ion Kalinderu Busteni Locul 3
Banu Andra Principesa Maria Sinaia Locul 1
Nicolaescu Teodora Principesa Maria Sinaia Locul 2
Motofolea Ioana Principesa Maria Sinaia Locul 3
Bocolea Florina Centrul de Plasament Sinaia Locul 1
Ghimbas Tiberiu George Enescu Sinaia Locul 2
Cazacu Madalina George Enescu Sinaia Locul 3
Gherghe Lidia Mihail Cantacuzino Sinaia Locul 1
Nargea Sebastian Mihail Cantacuzino Sinaia Locul 2
Tirica Daniel Mihail Cantacuzino Sinaia Locul 3




Galca Alexandru Centrul de Plasament Sinaia mentiune
Stoiana Corina Liceul Teoretic Azuga mentiune
Curca Alexandru George Enescu Sinaia mentiune
Filip Cezar George Enescu Sinaia mentiune
Macar Bogdan Centrul de Plasament Sinaia mentiune
Roibu Razvan Liceul Teoretic Azuga mentiune
Pasculet Carmen Ion Kalinderu Busteni mentiune
Manea Bogdan George Enescu Sinaia mentiune
Sfichi Andrei Mihail Cantacuzino Sinaia mentiune
Bardot Andrei Liceul Teoretic Azuga mentiune
Paduraru Cosmin Nestor Urechia Busteni mentiune
Ghiompirica Alin Centrul de Plasament Sinaia mentiune

PREMIUL SPECIAL nu a fost deocamdata acordat... sponsorul a solicitat mai mult timp de analiza
Pana la Gala de Premiere numele castigatorului Premiului Special (un aparat foto digital) va fi anuntat pe acest site. Va rog sa reveniti!

Fotografiile care au obtinut PREMIILE 1, 2 si 3 
(in ordinea din tabelul de mai sus)


Fotografiile care au obtinut cele 12 MENTIUNI acordate:


Toate lucrarile inscrise in acest concurs vor fi inramate si vor constitui obiecte de patrimoniu ale Asociatiei "Clubul Rotary Valea Prahovei". O parte din ele vor putea fi achizitionate prin licitatie sau tombola in cadrul evenimentului din 9 septembrie 2010 - "Rotary Bal Valea Prahovei". Toate fondurile incasate din vanzarea acestor tablouri constituie fondul de premiere in cadrul proiectului "Burse Rotary" prin care in fiecare an se acorda cate o bursa (in valoare de 2000 ron) pentru fiecare din cele 6 scoli, elevilor cu cele mai bune rezultate la invatatura.

In data de 29 aprilie 2010, ora 17.00 la Centrul Cultural din Busteni va invitam sa participati la "Gala de Premiere" organizata pentru toti castigatorii concursurilor de desen si fotografie. Rotary Club Sinaia impreuna cu sponsorul principal al acestui proiect "Raiffeisen Bank - Agentia Sinaia" va inmana toate cel 24 de premii ale "Concursului de Desen" si cele 35 de premii si mentiuni acordate in cadrul "Concursului de Fotografie". Domnul director al Casei de Cultura din Busteni, Titi Spurcaciu, va oferi cu aceasta ocazie un mic program artistic realizat impreuna cu micii artisti care isi desfasoara activitatea in acest loc.

Pentru a putea intra in posesia premiilor sunt rugati sa participe la aceasta "Gala de premiere" toti elevi nominalizati pe lista castigatorilor impreuna cu cel putin un membru din familie sau tutore legal, invatatori, profesori, diriginti si directori ai tuturor institutiilor de invatamant implicate in acest proiect, directorul Centrului de Plasament Sinaia, autoritati publice, mass media si membrii Rotary.


    FOARTE IMPORTANT !!! 
    Premiile I, II si III oferite la fiecare dintre cele 2 (doua) concursuri vor fi acordate prin virament bancar in conturile castigatorilor ce vor fi deschise de reprezentantii acestora la Agentia Sinaia a Raiffeisen Bank S.A., cu sediul in B-dul Carol nr. 32, Sinaia, jud. Prahova.

    Reprezentantii castigatorilor la cele 2 (doua) concursuri sunt rugati sa se prezinte la Agentia Sinaia a Raiffeisen Bank S.A. si sa deschida conturile pentru virarea premiilor oferite de Organizatorul celor 2 (doua) concursuri pana cel tarziu la data de 30 iunie 2010, inclusiv.

    Pentru deschiderea contului bancar pe numele castigatorului minor, reprezentantul acestuia va prezenta, pe langa documentul propriu de identitate si documentul emis de Organizator care atesta validarare castigatorului, precum si documentele din care sa rezulte calitatea de reprezentant legal al minorului castigator prevazute in Anexa nr. 1 (solicitati anexa pe contact@rotarybvp.ro). Simultan, reprezentantii castigatorilor vor completa cererile, declaratiile, acordurile si vor efectua toate formalitatile necesare deschiderii conturilor de depozit pe numele minorului, conturi in care urmeaza a se vira premiile oferite de Organizatorul celor 2 (doua) concursuri.

    Ulterior deschiderii contului bancar pe numele minorului, reprezentantul acestuia va semna o declaratie prin care isi da acordul si prin care imputerniceste Raiffeisen Bank SA sa (i) transmita Organizatorului celor 2 (doua) concursuri, respectiv Asociatiei “Clubul Rotary Valea Prahovei” datele privind contul deschis pe numele minorului pe care il reprezinta si (ii) sa transmita Organizatorului un extras de cont din care sa rezulte efectuarea viramentului bancar cu sumele reprezentand premiile oferite de catre Organizator castigatorilor celor 2 (doua) concursuri. 
In incheiere, dorim sa multumim si pe aceasta cale tuturor elevilor care au participat la aceste doua concursuri, cadrelor didactice si directorilor institutiilor de invatamant participante, sponsorului nostru Raiffeisen Bank Sinaia si membrilor Rotary care au facut posibil ca acest proiect sa fie realizat si in acest an.

Cu stima,
Mihai Mircea TOTPAL
Presedinte 2009 - 2010
Asociatia "Clubul Rotary Valea Prahovei"

Un comentariu:

Anonim spunea...

cine a castigat aparatul foto??